Rica ederiz abi.Genelde fişeklerde kullanılanlar bunlar. Eksik olursa buluruz yine.Gürsel link=msg=26337 date=1502023884 Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederiz abi.Genelde fişeklerde kullanılanlar bunlar. Eksik olursa buluruz yine.Gürsel link=msg=26337 date=1502023884 Nickli Üyeden Alıntı
Ben barut bulamadım yanlız onu nerden temin ederiz bilen varmı.
Son sorduğumda ellerinde yoktu, ama tekrar sorulabilir. (İstanbul firması)Gürsel link=msg=26339 date=1502034081 Nickli Üyeden Alıntı
http://www.yabanavmalzemeleri.com/iletisim
Ayrıca Ares Av Birkan Balıkçı ile telefonla görüşürseniz yardımcı olabilir sanıyorum.
Ankara'ya yolunuz düşerse kolayca bulunabilir.
Saygılar
"Daim cenge hazır ol; istersen sulh-ü salah"
Ahmet Özalp, 1952 ANKARA
Beretta 1301 T
Ahmet Bey matkabın altındaki tablanın üzerinde, içine kovanı yerleştirdiğiniz şey Vurgun makinanın kesik parçası mı? Tablaya nasıl bağladınız onu?
Vedat Demir
Aynen öyledir Sayın Kardak, civata somun bağladım, civata uzun geldiği için biraz kestim, makinanın gövdesini de fişeği yaslamak için uzun kestim. arkaya yeşil bir vinyl yapıştırdım destek olsun diye. Kullandığım kıvırma kafası zaten Vurgun'un parçası.Kardak date=1502147444 link=msg=26391 Nickli Üyeden Alıntı
Aslında hepsi fişeği kaydırmadan tutacak konik bir tabla olmadığından oldu, fena da olmadı gerçi Vurgunu pert ettik ama olsun. Matkap standını internetten aldım.
Fakat kullanamıyorum, nedeni mevcut matkaba güvenmiştim ama ancak delik açmaya yarayan ucuz bir aletolduğu için randıman vermedi. Buraya güçlü ve ağır devire inen şanzımanlı bir profesyonel bir matkap gerek. Çalıştırma düğmesi (dikiş makinaları gibi) ayakta olmalı.
Pahallı aletler olduğu için projeyi erteledim. Belki elimdeki elektrik motorlarından faydalanıp bir şey yapabilirim ama torna freze vs ekipman olmadığı için o da kaldı.
Saygılar
Ahmet Özalp, 1952 ANKARA
Beretta 1301 T
Hmm, güzel. İyi fikir Ahmet Bey. O aletlerden ben de bir ara araştırmıştım. Siz matkabı beğenmemişsiniz; kimileri de o basit tezgahları beğenmediklerini yazmışlardı. Marka farklı da olsa çok stabil olmadıklarını okumuştum. Her şey paraya bakıyor.
Vedat Demir
Artık Lee makinayı sadece tapa takıp saçma doldurmak için kullanıyorum.
Kapamalar ise OMV'de yapılıyor.
Saygılar
Ahmet Özalp, 1952 ANKARA
Beretta 1301 T
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)