Ben bu havalıların bukadar güçlü olduğunu bilmiyordum adam domuz avlıyor.Tüm forumdan rastgele konular:
Aynı kategoriden rastgele konular:
Ben bu havalıların bukadar güçlü olduğunu bilmiyordum adam domuz avlıyor.Tüm forumdan rastgele konular:
Aynı kategoriden rastgele konular:
1977/Kayseri
Bu videoyu daha önce izledim . Kulağının oraya bir yere atıyor . Kulak etrafında var sadece kan . Nasıl oluyor bu iş ? İşi bilen abiler açıklayacaktır .
İlginç, enteresan, fantazi![]()
Havalı diyip geçmemek gerekli domuz küçükte olsa o domuz ölebiliyorsa havalı saçmasından da insan ölebilir.
Vuran vuruyor fantazi mantazi ;Dİbrahim link=msg=24784 date=1494687655 Nickli Üyeden Alıntı
1977/Kayseri
E orası öyle tabi abiHunter38 link=msg=24900 date=1495023916 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Ya ilk atışta ölmez, kaçar giderse ne olacak? Başka yerinden vursa ölmez ki! Günah yav.
Vedat Demir
Haklısın hocam domuzda olsa can çekiştirmeden ölürmek gerekli.Kardak link=msg=24941 date=1495059842 Nickli Üyeden Alıntı
1977/Kayseri
Bazı memleketlerde havalı tüfekler avda kullanıma açık. Fakat ek olarak bilmek gerekir ki Türkiye'de satılmayan kalibrelerde tüfekler de var yurtdışında. 7.62 gibi
Aynı buna benzer bir videoda daha biliyorum. Onda hatsannın hercules modeli ile atış yapıyorlar ve domuzu vuruyorlar. Tüfeği de yakından inceleme fırsatım da oldu. Gerçekten hatsanın yapmış olduğu harika bir havalı tüfek.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)