Emek verilmis guzel bi paylasim yanmissin ama abi değmiş ağaçlik duzgün bi yer bulamadin mi abi
Emek verilmis guzel bi paylasim yanmissin ama abi değmiş ağaçlik duzgün bi yer bulamadin mi abi
Her yer ormanda kızıyorlar ormanda jandarma göz açtırmıyor.
yanıma gelen çoban bile ilk ruhsatın yoksa tüfeği sakla dolanıyorlar dedi.
Åžemsiye ile gideriz sonrakine.
Ben gerçekten sonuçları beğendim bide 32 gram attım sıcakta.
Turbo fırın gibiydi hava hem sıcak üflüyor hem pişiriyor.
Sıcak havanında etkisi var ama onu gram düşürerek bertaraf edersin.
hazırlık 12gb video çekimi sürmüş.
ben bi dahaki sefere diz üstünü götürecem acayip bir hafıza kartı sıkıntısı yaşadım.
hiç beklemiyordum. silsem neyi sileyim hepsi önemli.
yanımda bi 16 bi 8 gb vardı dolmuş hepsi. bitmiş son kısımlar yok.
hiç olmazsa 10 dakikada pc ye atar siler yeniden takarım. işte insan ilk sefer
eksikleri öğreniyor. normalde kameramı arardım foto bile almazdım
atar bakar çeker gelirdim. Nasılsa kendime.Şimdi herkese
![]()
Tunc abi cok teelsekkur ederim verdiÄŸin emek icin.
Keske hava ruzgarsiz olsaydi emegin karsiligini tam anlamiyla alsaydin.ama nasip iste..
Sener abinim de dedigi gibi bizim tufeklerde nisan i. Tufegin ustune tam yatıp sadece arpacik gorerek ve arpacikla hedefi kapatarak atmak gerekir.arpacigin ustune denk getirirsen alta atar.
Alt atmis atmamis onemli degil. Sacmalarin toplanisi bizim icin onemli olan ve avci icin yani. Burada sonuc kac bilmiyrm ama ruzgarsiz hava yani ruzgar olsa da cok az oldugu surece fazla bi etki etmez ama gorunen o ki etkileyecek kadar ruzgar var..
Insallah kendi isteginle tekrar denersen diger merak eden arkadaslarimiz da faydalanir.
90 ustu çıkacağına inancim sonsuz %88 ila 98 arasinda degisiyor. Tekrar tekrar cok tesekkur ederim abi. Ellerine saglik.
Tartismasiz kardesce guzel forumlar diliyrm.
Gecmis arkaya atip kirilan kalplerin zamana bırakıp onarilmasini umut ediyrm.
Tesekkurler
SAKA&ZAFER av TÜFEKLERİ<br />www.sakaarms.com
isyan etmiÅŸim bir ara...
Ahmet kardeşim sen hiç canını sıkma. Sonuçta rüzgar var bu gün olmaz bu iş diyip atmadan dönme hakkımda vardı.
Naaptık attık yayınladık. Seninle alakalı bir durum yok. Ben gitmişken atmak istedim. Zorunluluğum yoktu. Sonuçta
av sadece durgun havada yapılmıyor şimdi düşündüm de rüzgarı arkama alsaydım keşke diye ama öyle yada böyle
tüfeğe alışmamışlıktan alt atmaktan yine fark edecekti. İlk daha bu. hem tüfeğin huyunu öğreniyoruz. Sonuçta bu tüfek av tüfeği
ve av için gerekli. Ben çok güzel sonuç görüyorum kırmızı halkakarda da mavilerde de.. Rüzgarlı havada bile hayvanın öleceğini
görüyorum bikaç haftaya yine gidecem. yarın hanım geç gelecekse belki yarın bile giderim belki ruzgar dinmiş olur.
15-20 metreye atmıyozki 35-40 metelerde rüzgar sadece tapayı bi yana atmaz dağılımıda bozar.
Abi deseydin sana 128 gb hafiza karti yollardim
Tunc abi normalde ruzgarsiz havada kursun da tapanin hedef e vurdugunu veya saplandigini gormek mumkun.
Sacmada ise tapayi hedefin arkasına gittigini gormek mumkun.
Elbette avci ruzgar varken de ava gidecek.
Hatta bundan dha cok ruzgar da ava gidecek.zaten 2 sacma degse av duser.
Ama benim gordugum kadariyla ruzgarin etkisi ile biraz fazla olmus oynama.
Ben kendim cok sık avlanmam. O yuzden avda nasil atilir hangi kusa nasl sacma kullanilir cok bilmem ama gordugum kadariyla burada hangi kus cesidi olursa olsun avci çantasına koyacaktir.
Baska markalar nasil bir atis sonucu verirbonu da bilmem.. Baska tufek denemedim..
Demis ya, zman sadece birazcik zman gecici bu ofke bu hirs bu intikam![]()
Sen alt atma sorunu sorun deil avci zaten tufegine alistiktan sonra tufege gore atar. Onemli olan avda nasil olacak. Av zamani gelince insallh guzel avlar alirsin.
Ben kullananlardan hep duydugum olmayacak mesafede avlar aldiklariydi.
Tabi avci dan da farkeder ama eminim fazlasi ile tatmin olacaksin.
Okuyan takip eden avci arkadaslara da darisi basiniza diyorum.
Diger markalardan bir tufege sahip olan arkadaslarimiz varsa onlar da ufak bir test yapip atabilirler.
Bakalim karsilastiralim eksiklerimiz varsa duzeltelim.
Sonucta ogrenme nin sonu siniri yoktur.
Hamgi marka olursa olsun hekes paylaÅŸmak istedigini paylasabilir. Saka forum adi altinda oldugu icin saka dan baska zafer den baska paylasim olmayacak diye biseyyok.
Bir dha ki testinde diger tufegini de götür onunla da atis yap.
Amacimiz saka zafer i tanitma nin dışında kaliteli avlar yapmak ve kaliteli urunlere ulasmak. Insanlara boyle testlerin faydasi olacagini dusunuyrm.
Bilimsellige gerek yok kagit fisek tufek.
Metre isi adimla da hallolur.
Veya ne bileyim 35-40 m. Uzaga bir teneke koyulur atis yapilir.
Yani onemi olan aslinda av sonucu dur.
Ama yinede grupman da onemli cunki av sacmalar arasindan kalabiliyor bilidigim kadariyla.
Uzak mesafe avlarinda sikinti oluyor.
Ama ben eminim ki senin tufegin her turlu avinda seni fazlasi ile memnun edecektir. Bunun garantisini sonuna kadar veriyrm.
Herkese hayirli günler diliyrm
Allah gonlunuze gore versin.
Grsmk uzere.
Rasgele
SAKA&ZAFER av TÜFEKLERİ<br />www.sakaarms.com
tunç kardeşim
emeğin için teşekkür ederim
keşke rüzgar olmasaydı istediğin gibi bir test yapabilseydin
ama yinede bu test tüfeğini tanımana yardım etmiş
buda senin için bir kazanım olmuş
Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 2 misafir.)